Hur Väljer Man En Akut Vevradio Bäst I Test?

Emergency Vevradio Bäst I Test är gjort för att ge människor ett försprång genom att ge människor tillgång till NOAA.

väderfrekvenser som kan berätta för människor om kommande eller aktuella väderförhållanden såsom tornados, snöstormar, översvämningar och orkaner, bland annat.

Dessutom är många designade med handvevar och solpaneler för att säkerställa att människor kan fortsätta att använda dem i en nödsituation.

Vad skiljer en vanlig radio från ett akut Vevradio Bäst I Test?

Emergency Vevradio Bäst I Test är utformat för att tillhandahålla exakta och toppmoderna väderdata och varningar med hjälp av NOAA (Public Maritime and Air Organisation) radiosändningar, medan människors vanliga bärbara radioapparater bara kommer att ta emot AM/FM-stationer.

människors AM/FM-stationer kan ge väderinformation i händelse av en nödsituation som orkan eller översvämning, men de kommer inte att tillhandahålla de 24/7-uppdateringar som en dedikerad NOAA-station erbjuder.

 Handvevar, laddare för solpaneler för tömning av batterier och USB-portar för laddning av telefoner är andra funktioner som kan komma väl till pass i en nödsituation.

Ett akut Vevradio Bäst I Test är förmodligen något folk borde få om folk tror att folk kan hamna i en farlig vädersituation. I snabba väderhändelser kan aktuell information ge människor tid att komma i säkerhet eftersom elnät, mobiltorn och telefonbatterier kan gå sönder.

Människor som bor i områden som besöks av riskfyllda väderhändelser som översvämningar, cykloner och tyfoner bör ha en nödradio. Dessutom uppger National Weather Service att NOAA-sändningar kan inkludera nödsituationer utan väder och naturkatastrofer när det behövs, vilket gör dem ännu mer användbara.

Hur man väljer en pålitlig Emergency Vevradio Med Solceller

Om folk inte är försiktiga kan folk tro att nödradioapparater finns i olika storlekar och former och att folk bara kan ta en och vara förberedda på en nödsituation. Men innan folk gör det finns det några saker att tänka på:

 

  • Fokusera på det väsentliga:

 Innan du spenderar mycket pengar på en dubbelbands- eller kortvågsradio, fundera på om folk behöver de där extra banden. De flesta kommer att behöva en radio som kan skicka NOAA-varningar och andra varningar till dem.

  • Leta efter logotyperna: Trots deras rivalitet utvecklades dessa standarder med NOAA och National Weather Service i åtanke och deras betyg. Radion uppfyller dock flera tekniska krav, vilket framgår

Public Alert-dekalen, såsom möjligheten att ta emot områdesspecifika varningar, höra en ton innan larmet sänds och ansluta externa enheter som dövljus eller vibrerande enheter för synskadade. Se i alla fall till att en eller båda är markerade på folks radioapparater.

  • Köp en radio som fungerar med olika strömkällor: Självklart är batteridrivna radioapparater ett måste om folk har extra batterier i människors katastrofpaket.

Å andra sidan, överväg en radio som också får ström från en extern källa, till exempel en nätadapter om ström är tillgänglig, och en handvev eller annan handladdare om inte.

 Även om Vevradio Med Solceller för nödsituationer vanligtvis kräver lite ström för att fungera, ökar strömförbrukningen när fler funktioner läggs till.

  • Välj personers valfria funktioner: Sist men inte minst, leta efter andra nödradiofunktioner som folk kanske vill ha.

Som vi nämnde tidigare är det förmodligen bäst att ladda om människors enheter och ha inbyggda batterier som människor kan använda för att styra telefoner, surfplattor eller olika enheter.

 Tills folk får barn vill folk slappna av och lugna ner sig samtidigt som de försöker tänka klart på vad som händer, så det kan verka som överdrivet i en nödsituation.

Source

License: You have permission to republish this article in any format, even commercially, but you must keep all links intact. Attribution required.